De lichtopbrengst van led tl armatuur

De lichtopbrengst van led tl armatuur

led tl armatuur

LED verlichting is inmiddels helemaal geaccepteerd en omarmd als lichtbron. Je hebt LED verlichting in heel veel soorten en maten, maar voor veel mensen is de TL buis nog het meest bekend. TL staat voor ‘tube light’ en wordt voornamelijk gebruikt in kantoren, in garages en andere ruimtes waarbij helder licht voorop staat. LED verlichting kan diverse kleuren en samenstellingen aannemen waardoor de ruimte op elk gewenste manier kan verlichten. De TL buizen worden doorgaans geplaatst in armaturen die voor deze buizen geschikt zijn. Wil je overstappen op LED verlichting? Dan is er veel keuze in LED tl armatuur.

De vele voordelen van LED verlichting

Wil je overstappen op een duurzaam alternatief voor de halogeenverlichting? Dan zijn de LED lampen een uitstekende keuze. LED verlichting bespaart je gemiddeld namelijk 66% aan energie en dus ook aan kosten op je energierekening. Daarnaast is LED verlichting zeer duurzaam en hoef je de LED tl armatuur dan ook zelden te vervangen. LED verlichting is verkrijgbaar meerdere lichtsterktes en lichtkleuren, zodat er altijd een geschikte lamp is die aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Wil je graag ontspannen en een gezellige sfeer creëren? Kies dan voor gele en warme verlichting. Dit type verlichting bootst kaarslicht na, wat direct een gezellige sfeer zal maken. Wil je liever meer zicht? Of wil je juist dat je actiever blijft? Dan is het verstandig om te kiezen voor helder en blauw licht. Dit licht zorgt ervoor dat natuurlijk daglicht wordt nagebootst en dat je hersenen actiever blijven. Blauw licht is dus ideaal om te plaatsen in garages of hobbykamers en in werkkamers. Je hebt goed zicht, kan kleine details onderscheiden en je blijft langer actief.

De lichtopbrengst van een LED tl armatuur

LED verlichting is dus beschikbaar in meerdere lichtsterktes en kleuren. De lichtopbrengst van de LED tl armatuur is dan ook zeer sterk. LED verlichting heeft geen strooilicht, waardoor je heel doelgericht één of meerdere elementen kan belichten. Dat is natuurlijk perfect wanneer je een echte eyecatcher in de woonkamer wilt verlichten, een bepaald project wilt afronden en daar specifiek licht voor nodig hebt, of wanneer je gewoon alerter wilt blijven werken. Blauw licht werkt daar uitstekend voor.

Wil je dus overstappen van klassieke halogeenlampen naar een LED tl armatuur?

Dan zal je zien dat je flink op je energierekening gaat besparen. LED verlichting is namelijk veel duurzamer, kost veel minder energie en bovendien gaat LED verlichting veel langer mee. Je hoeft dus niet steeds de lampen te vervangen, wat je uiteindelijk veel tijd en geld zal besparen. Door een goed lichtplan te maken weet je zeker dat je in je woning of buiten de juiste verlichting plaatst die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Zo kan je flexibel met de verlichting omgaan en kan je de sfeer creëren die bij jou past. Wil je een gezellige en intieme sfeer? Dan kies je voor warm en geel licht. Wil je liever goed zicht en alert blijven? Dan is het verstandig om te kiezen voor blauwe en heldere verlichting.

Over de auteur

admin administrator